Gabriel Knight... there are destinies we cannot avoid

NYHETER

NEW The GK forum is ready; old VU forums closing.
NEW Norwegian translation of this site!
NEW “Cat hair moustache” puzzle – full exposé!
NEW Interview with Scott Bilas (technical lead, GK3) by Philip Jong.
NEW Full transcript of Ingrid Heyn’s interview with Robert Holmes.
NEW The Bavaria article is now up.
NEW Yates poem: GK inspiration article is now up.
POSTCARD PETITION GK forum postcard petition to VUG; example text is here on the campaign site.
SIGN Our guestbook is waiting for your signature;
IMPORTANT! How you can help with the GK4 Campaign;
FORTHCOMING Rennes-le-Château; St George; The Templars.

English  ·  Deutsch  ·  Português  ·  Français  ·  Italiano  ·  Русский  ·  Español  ·  Norsk  ·  Česky  ·  ελληνικά  ·  עברית

Gabriel Knight, Skyggejeger

Dag 50... 60?

Det er evig natt.

 

  Det er mørkt. Jeg føler hvordan hele kroppen begjærer frihet fra mørket, men det tynger meg ned, og jeg kan ikke puste. Hvor er jeg? Hvem er jeg? Jeg vet det knapt... og så... vagt... begynner jeg å ane det. Jeg er i halv-landet, i skygge-landet.

  Jeg, jeg som er det ytre skall av en Schattenjäger, en Skyggejeger, jeg er SELV en skygge, en dårlig gjøgler som ennå ikke har fått anledning til å sprade og sutre ennå (Beklager, Shakespeare, for at jeg stjeler linjer av deg. Det passa bare så bra inn. Overraska over hva jeg kan? Hallo. Jeg eier da faktisk en bokhandel...)

  Min eksistens er kun et svakt minne... in potentia...

  Å Gud! Hjelp meg! Skjenk meg livets pust!

  Jeg finnes i tankene deres, i hjertene deres, i drømmene deres. Jeg finnes i Jane Jensens fantasi, hun som – jeg går vel ut ifra at hun må kalles mora mi. Jeg finnes i åndedrettet til de som snakker om meg; jeg finnes i natt-tankene deres når dere sover. La meg leve! La meg LEVE! Jeg er... Gabriel Knight 4.

 

Der er mørke gjemt i Gabe Knight. Hvis du har hatt gleden av å oppleve de tre første spillene i serien - GK1, Sins of the Fathers; GK2, The Beast Within; GK3, Blood of the Sacred, Blood of the Damned – så har du lidd sammen med Gabe som du fikk vite om hans utrolige familiehistorie og sannheten bak hva han er. Du har tatt del i hans kamper, kjempet og vunnet, kjempet og feilet, for det å feile er en like stor del av alles skjebner som triumfens søte rus.
Denne spillserien (som også finnes i romanform) med sitt fantastisk rike plott og herlige, fasetterte karakterer er ikke sluttført.
Den lengter, den SKRIKER etter å fullendes. Gamle og nye fans, alle som ønsker å se denne serien fullført... BLI MED i vår kamp mot den eneste kraften som kan drepe Gabriel Knight for evig og alltid.

 

 

 

Valid XHTML 1.0!    Valid CSS!

 
* (Snailmail er en term født av internettalderen som betyr “brev sendt pr. post”)
|  Hjem  |  Hvem ER Gabe Knight?   |  Historien så langt  |   Fortsett med GK4?   |  Hvordan DU kan hjelpe  |