Gabriel Knight... there are destinies we cannot avoid

NYHETER

NEW The GK forum is ready; old VU forums closing.
NEW Norwegian translation of this site!
NEW “Cat hair moustache” puzzle – full exposé!
NEW Interview with Scott Bilas (technical lead, GK3) by Philip Jong.
NEW Full transcript of Ingrid Heyn’s interview with Robert Holmes.
NEW The Bavaria article is now up.
NEW Yates poem: GK inspiration article is now up.
POSTCARD PETITION GK forum postcard petition to VUG; example text is here on the campaign site.
SIGN Our guestbook is waiting for your signature;
IMPORTANT! How you can help with the GK4 Campaign;
FORTHCOMING Rennes-le-Château; St George; The Templars.

English  ·  Deutsch  ·  Português  ·  Français  ·  Italiano  ·  Русский  ·  Español  ·  Norsk  ·  Česky  ·  ελληνικά  ·  עברית

Hvorfor vi trenger GK4

Okkulte hemmeligheter og groteske best som gledes av den sorte natt og menneskehetens blod, balansekunst på en knivsegg av fare og spenning, tapets bitre sødme, menneskenaturens dulgde og forvirrede kompleksiteter, skyggedolker og mørkets skapninger…Gabriel Knight-serien har foretatt en slående og atmosfærisk reise gjennom noen av verdens mest fantastiske steder, men spesielt gjennom noen av de mest mektige og farlige landskapene i det fantastiske. Dels horror, dels fantasy, dels historisk mysterium, Gabriel Knight er et eventyr med en akselererende følelse av mysterier som avdukes, lag etter lag. Gabe selv er det mest interessante mysteriet av dem alle.

Serien er Jane Jensens verk, utgitt av Sierra. Rettighetene til serien eies nå av Vivendi Universal.

De som har spilt de første tre spillene kjenner til Gabriels natur og familiehistore. Dere vet at GK3 avdekker hemmeligheten om Ritter-familiens opphav – en grensesprengende avsløring.

Spoiler Dere kjenner til GK3s mektige og bittersøte slutt, som ender med Grace sin kontroversielle avreise. Er hun gravid med Gabes barn? Har hun dratt til India? Er det hennes rolle å bære Gabriels sønn som i sin tur vil bli den neste Schattenjäger? Det tredje spillet slutter med så mange ubesvarte spørsmål. Hvilke ondskapens krefter vil nå samle seg om Gabe eller hans nærmeste? Og vil Gabe endelig lære at hans sørstatssjarm ikke er en erstatning for modenhet?

Jane Jensen har nevnt at hun planla GK4 rundt ideen om spøkelser, anger og det som forble ugjort. Med Fru Jensens kløktige hånd på roret, ville et slikt tema garantert ha kombinert rike, komplekse mysterier, en skjerv seriøs etterforskning, høy-oktan eventyr, antagelig noe romantikk, og massevis av ryggradsgrøssende øyeblikk. En kan nesten forestille seg, vagt, (som om spillet selv var et gjennomsiktig gjenferd) hvor subtilt og kraftfullt dette eventyrspillet ville kunne blitt.

Å la serien forbli ufullendt er en fornærmelse mot Jane Jensens utsøkte skrivetalent og gjennomførte research. Det er en evig plagedom for fansen som sitter som gjester ved en utilfredstillende bankett fordi vi vet at vår sult, det å lære hva som ligger ved hjertet av alle mysteriene, for alltid vil gå ustillet, dersom GK4 ikke blir lagd. Det er en klippekant hvor vi balanserer, vakler, desperate etter å oppleve historiens resolusjon, fortapte i det tåkelagte mørke hvor skyggejegeren ikke kan gå...fordi spillet ikke har blitt skapt.

Neste side

 

 

 

Valid XHTML 1.0!    Valid CSS!

 
* (Snailmail er en term født av internettalderen som betyr “brev sendt pr. post”)
|  Hjem  |  Hvem ER Gabe Knight?   |  Historien så langt  |   Fortsett med GK4?   |  Hvordan DU kan hjelpe  |