Gabriel Knight... there are destinies we cannot avoid

NYHETER

NEW The GK forum is ready; old VU forums closing.
NEW Norwegian translation of this site!
NEW “Cat hair moustache” puzzle – full exposé!
NEW Interview with Scott Bilas (technical lead, GK3) by Philip Jong.
NEW Full transcript of Ingrid Heyn’s interview with Robert Holmes.
NEW The Bavaria article is now up.
NEW Yates poem: GK inspiration article is now up.
POSTCARD PETITION GK forum postcard petition to VUG; example text is here on the campaign site.
SIGN Our guestbook is waiting for your signature;
IMPORTANT! How you can help with the GK4 Campaign;
FORTHCOMING Rennes-le-Château; St George; The Templars.

English  ·  Deutsch  ·  Português  ·  Français  ·  Italiano  ·  Русский  ·  Español  ·  Norsk  ·  Česky  ·  ελληνικά  ·  עברית

Hjelp kampanjen

Det er mange måter et enkeltindivid kan støtte Gabriel Knight 4 Campaign på. Ikke alle er øyeblikkelig åpenbare – noen er det, men andre måter er mer subtile. Her har vi skrevet ned noen måter en enkelt person eller gruppe kan hjelpe kampanjen på:

1. Det første og mest opplagte trinnet – skriv et brev (epost eller brevpost) til Vivendi Universal.

2. Hvis du kan designe en hjemmeside eller har en fra før;

(a) lag en GK fan site. Putt en link fra sida di til Gabriel Knight 4 Campaign, og pass på at du inkluderer interessant og unikt materiale på sida di slik at folk vil ha en grunn til å besøke den og komme tilbake;
(b) lag en blogg og nevn Gabriel Knight 4 Campaign som et viktig punkt. Alternativt kan du nevne artiklene som finnes på Gabriel Knight 4 Campaign-site’n, og lenke til dem, sitere fra dem etc. Jo flere besøkende som leser artiklene våre og blir interessert i kampanjen vår, jo bedre;
(c) lag en GK-blogg som har som eneste fokus å overtale Vivendi til å lage GK4, og vær så snill å ikke glemme linken til Gabriel Knight 4 Campaign;
(d) link til Gabriel Knight 4 Campaign fra din nåværende hjemmeside eller blogg, uansett!

3. Fortell andre OG send eposter til andre om Gabriel Knight-serien og om Gabriel Knight 4 Campaign. Jungeltelegrafen er kjempeviktig, og det kan være du blir gledelig overraska over det store antallet og den store bredden av folk som kan bli interessert i Gabriel Knight, selv om de aldri har spilt et eneste dataspill tidligere. Om de har lest "Da Vinci Koden", kan det hende at Gabriel Knight-spillene er akkurat det som trengs for å åpne opp en helt ny verden av underholdning og interesser for dem. Få vennene dine og familien din involvert – denne kampanjen vil få vinger og fly bare gjennom den inputen, lidenskapen og fantasien som legges inn i den av folk hele verden over. Alle som er interessert i å hjelpe, med konkrete ideer om hva de kan gjøre, eller om de bare har interessante ideer som de tror at vi kan prøve å inkorporere i kampanjen, er mer enn velkomne til å sende en epost til vår GK4 Campaign Project Co-ordinator med disse ideene og/eller tilby sin frivillige innsats.

4. Tilby dine tjenester som korrekturleser for artikler, oversetter (vi vil at hovedsidene på denne site’n skal være tilgjengelige på så mange språk som mulig), eller rådgiver. Vi er absolutt ikke for stolte til å ignorere forslag til forbedring. Vi VIL ha din hjelp og input. Send gjerne en epost til GK4 Campaign Project Co-ordinator hvis du er interessert og i stand til å hjelpe oss på denne måten.

5. Bli forskningsassistent for skribentene som skriver artikler for Gabriel Knight 4 Campaign. Hvis du er god til å sjekke og oppdrive informasjon, spesielt fra primærkilder, er du verdt din vekt i gull. Send en epost til GK4 Campaign Project Co-ordinator for å melde deg som frivillig.

6. Hvis du skriver godt (grammatisk så vel som stilmessig)

(a) skriv en artikkel/artikler for website’n – send epost til GK4 Campagin Project Co-ordinator med emneidéer og et eksempel på hvordan du skriver;
(b) skriv en artikkel/artikler for online dataspillblader – les mer;
(c) skriv en artikkel/artikler for trykte medier – dataspillblader, lokale aviser, nasjonale aviser, alt du kan tenke deg – les mer;
(d) skriv anmeldelser av filmer, bøker, musikk og spill for Gabriel Knight 4 Campaign. Det som anmeldes bør være relevant på en eller annen måte iht. Gabriel Knight – dersom det refereres til myserier, historiske gåter, det overnaturlige eller metafysiske (vampyrer, varulver, spøkelser), eller noe innenfor dette feltet. Les våre nåværende anmeldelser for stil-ideer, og send gjerne en epost til vår GK4 Campaign Project Co-ordinator med anmeldelsene dine.

7. Finn stumper og stykker av original GK-artwork og musikk som kan benyttes her på hjemmesiden. Dette er utrolig viktig; fokuset vårt hviler på Gabriel Knight, og jo mer relevant innhold (spesielt innhold som er vanskelig å finne andre steder) vi har, jo bedre. Send en epost til GK4 Campaign Project Co-ordinator med alt du finner som ikke allerede er inkludert på denne siden. Når det gjelder kopibeskyttet materiale, søk om tillatelse fra den som eier opphavsretten på forhånd, eller gi oss kontaktinformasjon slik at vi kan forhandle med vedkommende.

8. Hvis du kan tegne eller har talent for grafisk design:

(a) lag illustrasjoner o.l. som konseptualiserer Gabriel Knight eller aspekter av spillene;
(b) lag wallpapers som kan lastes ned for GK-fans – disse bør helst konseptualisere Gabriel Knight 4 eller denne kampanjen;
(c) hjelp til med produksjonen av en utskriftbar “PR-pakke”, som vi gjerne ønsker å dele med spillere som er relativt ukjente med GK-fenomenet. Send en epost til GK4 Campaign Project Co-ordinator for å ta del i teamet som jobber med dette.

9. Hvis du er god på ansikt-til-ansikt kommunikasjon:

(a) ta del i “øk GK-bevissthet”-team’et. Uansett hvor du befinner deg i verden, hvis du er i nærheten av en dataspillsjappe, kan du slå av en prat med innkjøperne der om Gabriel Knight. Du kan gi dem en ”PR-pakke” (kun i konsept-versjon enda) og ta del i samtaler designet for å øke det potensielle markedet til Gabriel Knight 4;
(b) bli med på en GK4 spørreundersøkelses-aksjon. Send en epost til GK4 Campaign Project Co-ordinator og beskriv hvor mye du vil og evner å ta del i dette. Det vi trenger mest av alt er villige hjelpere som kan dra ut i felten.

10. Er du en god organisator? Hvis du er det, og hvis nettverket ditt, venner, bekjente og folk som kanskje kan bli interesserte i GK er villige og lidenskapelige nok til å involvere seg, hvorfor ikke vurdere å gjøre følgende? (Husk å ta bilder av arrangementene deres og send dem i epost til GK4 Campaign Project Co-ordinator for å laste dem opp til Gabriel Knight 4 Campaign-siden.)

(a) Arranger en GK-fest – fortell gjester at de skal kle seg ut som en GK-karakter, inkluder forskjellige GK-referanser i underholdningen på festen (mystisk musikk, en fake SIDney quiz, et spill som kan minne om en Trivial GK Pursuit, etc.), og lag mat som er GK-relatert.
(b) Lag et større GK-arrangement, eller et arrangement for eventyrspill for data. Se om det er andre i ditt nærmiljø som er interesserte i å delta, hjelpe til med organisering, etc. Hvis fokuset er bredere (eventyrspill som helhet enn kun GK), kan du kanskje interessere flere folk.
(c) Lag et GK-basert Trivial Pursuit-spill, eller spill GK Scrabble (hvor du kun bruker ord som kan knyttes til GK). Inviter folk til en GK-spillkveld og spill alle mulige slag av GK-baserte spill du kan tenke deg.

11. Vet du noe som helst om hvordan man lager en profesjonell spørreundersøkelse? Vi trenger din hjelp! Send en epost til GK4 Campaign Project Co-ordinator, og så finner vi et tidspunkt vi kan chatte online om dette, for å finne ut de beste spørsmålene og det beste formatet.

12. Vet du om noen online spillmagasiner vi ikke har inkludert i lista vår? Vi vil vite om dem! Send en epost til GK4 Campaign Project Co-ordinator med URL, detaljer om kontaktperson og kontakt-epost.

13. Lag en underskriftsaksjon for Gabriel Knight 4 (samle inn underskrifter i nabolaget og videre – dekk et så stort område som mulig) og send lista til Vivendi. Du bør også signere underskriftsaksjonen som ligger online på GK4ever fansite’n. Scriptet er skrevet på tysk, men det er bare to ord som kan være uklare. De to knappene under kommentarboksen ”Eintragen” og ”Felder löschen” betyr “OK” og “Slett”.

14. Ting du kan gjøre UANSETT:

(a) Skriv meldinger i vår GK-blogg. Svar på eksisterende entries der, eller send inn din egen entry som GK-fan, eller skriv noe som en spillkarakter som lengter etter å komme til liv i GK4. Det du skriver kan være kort, langt, samme hva. Bare skriv! Og vær så snill å skriv regelmessig.
(b) Signer gjesteboka vår. Hvorfor? Fordi når vi kontakter Vivendi, vil vi ha en formidabel gjestebok som vil vise dem all den interessen som er der ute i at GK4 blir virkelighet, som igjen viser dem alle de potensielle kjøperne.
(c) Send eposter til alle du kjenner om kampanjen, hvor du forteller dem hvordan de kan hjelpe. Dette vil øke bevisstheten rundt GK, få folk til å spille de gamle spillene, og øke det potensielle publikummet til Gabriel Knight 4 hvis og når det blir laget.
(d) Skriv meldinger i GK-forumet. Skriv om hvor mye du ønsker at GK4 skal bli virkelighet, legg ut fan fiction, les fan fiction og kommenter dem i forumet, legg inn flotte opplevelser du har hatt med GK, samme hva – så lenge det er GK-relatert. Dette vil vise Vivendi at GK er LANGT FRA DØD og at det finnes et digert fellesskap der ute som lengter ettter et nytt spill.
(e) Chat i chat-rommet. Dette er ikke operativt enda, men det er deres anstrengelser som vil få det til å skje. Lag et login-navn, gå inn, og vær der. Til å begynne med er det kanskje ingen tilstede – men du kan bidra til å få dette til å skje. Oppmuntr andre til å logge seg på. Fruktbare diskusjoner om hvordan vi kan øke bevisstheten om GK og oppfordre Vivendi til å lage GK4 kan skje i real-time, og de beste ideene kan lagres – send en epost til GK4 Campaign Project Co-ordinator med de ideene.

 

 

 

 

 

Valid XHTML 1.0!    Valid CSS!

 
* (Snailmail er en term født av internettalderen som betyr “brev sendt pr. post”)
|  Hjem  |  Hvem ER Gabe Knight?   |  Historien så langt  |   Fortsett med GK4?   |  Hvordan DU kan hjelpe  |