Gabriel Knight... there are destinies we cannot avoid

NYHETER

NEW The GK forum is ready; old VU forums closing.
NEW Norwegian translation of this site!
NEW “Cat hair moustache” puzzle – full exposé!
NEW Interview with Scott Bilas (technical lead, GK3) by Philip Jong.
NEW Full transcript of Ingrid Heyn’s interview with Robert Holmes.
NEW The Bavaria article is now up.
NEW Yates poem: GK inspiration article is now up.
POSTCARD PETITION GK forum postcard petition to VUG; example text is here on the campaign site.
SIGN Our guestbook is waiting for your signature;
IMPORTANT! How you can help with the GK4 Campaign;
FORTHCOMING Rennes-le-Château; St George; The Templars.

English  ·  Deutsch  ·  Português  ·  Français  ·  Italiano  ·  Русский  ·  Español  ·  Norsk  ·  Česky  ·  ελληνικά  ·  עברית

Hvorfor vi trenger GK4

Gabriel Knight har alltid – og med god rett – fått ekstremt gode kritikker. Serien har skarer av fans – og nye spillere oppdager Gabe og hans mysterier jevnlig, og blir like jevnlig fortryllet av dem. Den bitre skuffelsen de opplever når de, også, forstår at serien er amputert pga. mangelen på en ordentlig resolusjon er imidlertid ikke poengløs – for det er i den nye fansen og deres appetitt for den endelige resolusjonen som må, som vil bli skapt, at vårt største håp befinner seg.

Stemmekoret til den nye fansen styrker vår klagesang.

Gabriel Knight 4 må bli skapt. Fortellingen forlanger det.Vi som har blitt fengslet av Gabe Knights trolske verden… vi vet at vi forlanger det, helt inn til sjelen. Serien er ikke ferdig; vi vet at det er flere mysterier som venter på å avdekkes, og plottet må fullendes. Karakterene har enda en reise igjen å foreta, og vi må bli med dem på denne reisen helt til siste slutt.

Det er av disse grunnene at vi jobber for å få GK4 til å bli et spill. Med dette mål for øye, la alle fans gå sammen i en kampanje som vil vise Vivendi Universal Games at GK4 vil bli en hardtslående suksess. Tiden er inne. GK-stilen og GK-temaer er utrolig populære akkurat nå, nå da fantasy-sjangeren innen filmer og bøker, "Da Vinci-kodens" markedsuksess, osv. gir publikum en rett høyre midt i smaksløkene.

La oss jobbe sammen for å skape muligheten for at Jane Jensen – endelig – skal få ferdigstille denne virkelig fantastiske serien.

Forrige side

 

 

 

Valid XHTML 1.0!    Valid CSS!

 
* (Snailmail er en term født av internettalderen som betyr “brev sendt pr. post”)
|  Hjem  |  Hvem ER Gabe Knight?   |  Historien så langt  |   Fortsett med GK4?   |  Hvordan DU kan hjelpe  |